U bent hier:   Home > Actueel nieuws 2020

Actueel nieuws 2020

Voorjaarsconcert
We hebben allemaal de agenda voor 2020 weer in gebruik, heeft u daarin al genoteerd dat op
zaterdag 28 maart muziekvereniging O.K.K. haar voorjaarsconcert presenteert ?
Doen hoor, we verklappen nog niets, maar wat wordt het een mooi concert.

Open repetitie avond bij muziekvereniging O.K.K.

Op dinsdag 11 februari organiseert muziekvereniging O.K.K. een open repetitie avond waar geïnteresseerden welkom zijn. Heeft u altijd al eens willen weten hoe een orkest zich voorbereidt, of willen ervaren hoe het is om in een orkest mee te spelen? Kom dan langs op deze avond. Ook oud leden welke door andere verplichtingen het lidmaatschap opgezegd hebben, kunnen op deze avond de sfeer weer even komen proeven, want wat zou het leuk zijn jullie weer in ons orkest te mogen begroeten.
Onze dirigent Niels zal met het orkest aan de slag gaan en ondertussen uitleg geven over het repetitieproces. Daarnaast leer je iets over de instrumenten en het orkest. Er is een mogelijkheid om in de pauze zelf een instrument te proberen. Het wordt een bijzondere avond waarin u een uniek kijkje achter de schermen krijgt. De mogelijkheid is er, om gezellig aan een tafeltje te komen luisteren maar u mag ook tussen het orkest plaatsnemen zodat u kunt voelen en ervaren hoe dat is.
Deze avond is voor jong (onder begeleiding) en oud, dus schroom niet. De avond begint om 19.30 uur in de cultuurzaal van café “De Post”.

Muziekvereniging O.K.K./ Leerlingen basisschool “De Koet”
In januari is in samenwerking van basisschool “De Koet”, en de dirigent van muziekvereniging O.K.K Niels Ket, met daarbij een groepje entousiaste leden gestart met leerlingen in de groepen 6/7 en 5/6.
Het zijn twee hele leuke ochtenden geworden waar de leerlingen super enthousiast over waren. Ze mochten een instrument bespelen en sommige leerlingen kregen er al een beetje geluid uit. Ook was deze ochtend bedoeld voor klassikaal muziekonderwijs. Niels had een klein liedje gemaakt waarbij de leerlingen mee konden doen met de triangel tamboerijn sambaballen handenklap enz.….
De leerlingen konden zich door een formulier in te vullen en met een handtekening van de ouders, opgeven voor 3 gratis proeflessen welke gegeven zullen worden door Niels.
En dat de leerlingen het leuk vonden blijkt uit de aanmeldingen welke binnen zijn.
Na dit schoolprogramma zouden de kinderen, via muziekvereniging O.K.K. verder kunnen gaan met muzieklessen en/of in een blazersklas.
Daarna is doorstromen naar een jeugdorkest en het orkest van muziekvereniging O.K.K. mogelijk. We gaan de leerlingen met belangstelling volgen.

Wij willen u nog bedanken.
Aan het einde van deze week staat februari alweer op de kalender. Maar toch willen wij u nog even bedanken voor uw aanwezigheid bij ons kerstconcert en de gift in de collectebas.

Nieuws uit 2019 vindt u HIER
Nieuws uit 2018 vindt u HIER
Nieuws uit 2017 en ouder vindt u HIER.

Submenu