2021 Actueel nieuws

Wat weer een fantastisch bedrag! €425,46
Onze hartelijke dank aan iedereen die op ons heeft gestemd.

Rabo Club Support

Ook dit jaar heeft Muziekvereniging O.K.K. zich weer ingeschreven om deel te nemen aan de mooie actie van de Rabobank.
Een aantal jaren fietsten 10 leden van elke vereniging de nodige centjes bij elkaar. Dit was altijd een leuke gezellige zaterdag. De vereniging was aan het eind van de tocht zeker van het bedrag dat op de rekening geschreven zou worden.
Nu echter zijn wij afhankelijk van u, wij hopen dan ook van harte dat u uw stem uitbrengt op muziekvereniging O.K.K.
U heeft het allemaal kunnen lezen dat gemeente Medemblik de verenigingen weer gaat korten op de subsidies. Het wordt er niet makkelijker op.
De stemperiode is van 4 tot en met 24 oktober 2021.

Als u Rabobankklant bent maar nog geen lid, dan kunt u dit snel regelen via de Rabo App.
Wij hopen dat er door UW stem een mooi bedrag binnenkomt, en zeggen alvast hartelijk dank.

Ook muziekvereniging OKK heeft zich ingeschreven.

Het nieuwe seizoen zijn we begonnen met een overheerlijke barbecue bij grandcafé de Post.
We hopen allemaal dat het de start is van een seizoen vol muziek maken en eindelijk weer eens een concert  te verzorgen.

Nog steeds geen repetities maar met alle versoepelingen in zicht hopen we toch dat ook wij, als muziekvereniging, binnenkort weer groen licht krijgen.
We missen het samen muziek maken ontzettend, én ook de gezelligheid van elkaar.
Daarom organiseren we vanavond een pubquiz voor onze leden.
Heel veel plezier!

Rob van Bergen tijdens de Dodenherdenking 2021 in Midwoud

Een video van de herdenking kunt u HIER bekijken.

Muziekvereniging O.K.K. feliciteert Arian met zijn koninklijke onderscheiding.
Arian bezoekt niet alleen als trouw lid wekelijks de repetities met zijn bugel, maar is ook vele jaren actief geweest als secretaris en als penningmeester van zowel de vereniging als het Druiffestival.

Wij hopen nog vele jaren te mogen genieten van de mooie klanken die Arian uit zijn bugel blaast.

Lintjesregen gemeente Medemblik
Zeven inwoners van de gemeente werden op maandag 26 april door burgemeester Frank Streng verrast met een Koninklijke onderscheiding.
De inwoners werden thuis de versierselen opgespeld, vergezeld van bloemen en een toespraak.

Arian Knip, Midwoud, werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
In 1967 begin Arian Knip met vrijwilligerswerk bij muziekvereniging OKK waar hij nog steeds bugel speelt in het orkest. Hij was van 1980-1973 secretaris en van 1196-2009 penningmeester bij de vereniging. Ook van Arian vanaf 1998 betrokken bij het Druiffestival.
Verder was Arian actief als vrijwilliger/bestuurslid bij de Gemeentebode, de Uitvaartvereniging, AC Woudrust en bij het Zwembad.

Vanwege de coronamaatregelen repeteren we helaas nog steeds niet.
Laten we hopen dat we snel weer met z'n allen muziek kunnen gaan maken.