U bent hier:   Home > Concerten > 2016 Voorjaarsconcert Kleur

2016 Voorjaarsconcert Kleur

Voorjaarsconcert met het thema KLEUR met medewerking van malletband de Woudklappers en malletband Creona.

Muziekvereniging OKK staat onderleiding van dirigent Peter Goosensen en de malletband staat onder leiding van instructeur Rick van de Boor.

Met rasse schreden nadert het voorjaarsconcert van muziekvereniging O.K.K. op zaterdag 9 april.

Wij hebben als gasten Malletband “de Woudklappers” uit Hoogwoud en de Malletband “Creona” uit de Wieringermeer.
Door een terugloop van de leden hebben ze sinds december 2015 de handen ineen geslagen, zodat ze  tot vreugde van de leden kunnen doorgaan met het maken van muziek.
Er
wordt eigentijdse muziek gespeeld op o.a. marimba's,  xylofoons, bells, drums, pauken en conga's.
Ze vinden het heel leuk om bij “de buren” op te treden, wij hopen dan ook dat ze mogen spelen voor veel publiek.

KLEUR
O.K.K. probeert elk jaar een thema neer te zetten en bij het voorjaarsconcert van 2016 is dit “KLEUR”

Wij spelen o.a. Rood van Marco Borsato, Bad Leroy Brown, I Feel Good. Verder gaan we het programma natuurlijk niet helemaal verklappen,  want we hopen dat u het zelf komt beluisteren.
Het programma van zowel muziekvereniging O.K.K. als van de Malletband is zeker de moeite waard om de TV een avondje uit te laten….

Het concert is te beluisteren op zaterdag 9 april a.s. in café “de Post” in Midwoud.
Aanvang 20.00 uur,  zaal open om 19.30 uur.