U bent hier:   Home > Concerten > 2017 Voorjaarsconcert

2017 Voorjaarsconcert

VOORJAARSCONCERT met als thema FAMILIE
8 april 2017

De hele zaterdag is in sportzaal De Tripkouw gewerkt aan de opbouw van de concertzaal voor het evenement: het voorjaarsconcert van OKK.
Gelukkig maken vele handen licht werk en blij zijn we dan ook met al die helpende handen. En het is gelukt! Zelfs het NHD roemde de aankleding en verlichting. De presentatie was in de veilige handen van Elly Leeuwrik, die alles goed en met kennis en humor aan elkaar weet te praten.
Het thema Familie werd van verschillende kanten toegelicht en ook ons jongst lid Davina en de instrumentenfamilies kwamen aan bod. Dirigent Peter Goosensen wist, als altijd, precies de juiste muzieknummers te programmeren.
Leuk om te weten is ook, dat de leden zelf suggesties voor te spelen nummers mogen aandragen, wat zeker gebeurt. De muzikanten waren goed op dreef en de volle zaal genoot duidelijk.
De saxofoonfamilie bracht als ensemble een prachtige medley van 'The Sound of Music' naar voren.
De Moonliners werden ook mooi uitgelicht maar helaas wilden zij zonder microfoons zingen, waardoor niet alles goed overkwam achterin de zaal. Hun optreden was geweldig en de kwaliteit en de humor bij de presentatie van dit unieke a capella koor werden goed ontvangen.
In de pauze werden lootjes verkocht om de kas te spekken en prijzen waren er genoeg; haast niemand ging zonder prijs naar huis.
Als allerlaatste nummer werd Bohemian Rhapsody van Queen door orkest en koor uitgevoerd. Dit was echt een muzikale topper; een staande ovatie was het resultaat.
Al met al een zeer geslaagde avond, waarvoor wij vele mooie reacties in ontvangst mochten nemen

WAT ZIJN WIJ TROTS…
Het werd een extra bijzonder concert, want er werden maar liefst 5 jubilarissen naar voren geroepen om door Frank van Enkhuizen (lid van de bond) in het zonnetje gezet te worden. Kees van Meulem, Ab en Gré Druif, Teun Piet Smit (allen 60! jaar lid) en Arian Knip (50 jaar bij de muziek).
Het thema van de avond was familie, dus werden de speldjes door een familielid opgespeld, voor Kees was dit zijn kleindochter Milou, voor Ab en Gré hun dochters Linda en Irma, voor Teun Piet zijn dochter Paula en voor Arian zijn zus Nel.
We zijn supertrots op onze zeer actieve leden en we hopen dat ze nog jaren in ons orkest mee zullen spelen.

Zaterdagavond 8 april a.s. geeft muziekvereniging O.K.K. in sporthal de Tripkouw in Midwoud een voorjaarsconcert, met als gast de Moonliners.
Aanvang 20.00 uur, entree € 8.-

Muziekvereniging O.K.K. is een enthousiaste vereniging onder leiding van dirigent Peter Goosensen. De afgelopen jaren heeft O.K.K. al prachtige concerten gegeven, en ook dit voorjaarsconcert zal weer iets bijzonders worden.
Muziekvereniging O.K.K. repeteert elke dinsdagavond in de bovenzaal van café de Post, van 19.30-21.45 uur. U bent van harte welkom om eens te komen luisteren.

Tijdens dit voorjaarsconcert zal O.K.K. een gevarieerd repertoire voor u spelen, waaronder o.a. Ebony and Ivory (P. McCartney), Mother Earth (Emille Stoffers), Slow Down (Douwe Bob) en nog andere nummers die allemaal een feest van herkenning zullen zijn.

Als gast treden de Moonliners op. De Moonliners is sprankelende groep van twaalf zangers en zangeressen. Onder de muzikale leiding van Miranda Dekker brengen zij een breed scala aan overwegend a capella muziek. Mede door de levendige presentatie waarbij muzikaliteit samengaat met showelementen en een snufje humor, oogsten de Moonliners veel waardering bij hun optredens.

Als afsluiter van het concert zal gezamenlijk het muziekstuk Bohemian Rhapsody van Queen worden gespeeld en gezongen.

Wij zien u graag terug bij dit bijzondere, leuke voorjaarsconcert van muziekvereniging O.K.K. met als gast de Moonliners.

Datum: zaterdagavond 8 april 2017
Locatie: sporthal de Tripkouw, Midwoud
Tijd: 20.00 uur
Entree: €8.- , kinderen vrij entree.