U bent hier:   Home > Concerten > 2019 Voorjaarsconcert Trip around the world

2019 Voorjaarsconcert Trip around the world

We zijn weer terug…..De koffer kan weer uitgepakt worden.
A trip Around the world … een prachtige gevarieerde reis heeft muziekvereniging O.K.K afgelopen zaterdag gemaakt, met vele medepassagiers.
Vele landen werden muzikaal bezocht,en wat vonden we het fijn dat vele dorpsgenoten met ons mee reisden. Een fanfare heeft toch nog een beetje de naam van marsen en hoempapa muziek, maar op deze reis is weer eens duidelijk bewezen dat dit zeer onterecht is.
Als u deze reis gemist heeft, wij hebben er nog velen in onze reisgids staan en hopen u dan een volgende keer te mogen begroeten.
Ik heb ook vele mensen gezien welke in het verleden lid bij O.K.K. zijn geweest en door allerlei omstandigheden gestopt zijn.
Jullie zaten te popelen om mee te doen, vanaf het podium was dat overduidelijk te zien.
Goed nieuws…wij hebben nog stoelen vrij, kom gewoon eens bij ons binnen lopen op dinsdagavond. Wij repeteren van 19.30 tot 21.45 uur in de cultuurzaal.
In de volgende editie ga ik u iets vertellen over komende optredens. Ik sluit af met een woordje van dank voor allen welke met ons mee reisden, er zit in elk optreden veel tijd en energie en dat is heel mooi als het beloond wordt om voor een volle zaal te presenteren.
Ook dank voor onze dirigent Niels, wat een tijd en energie steekt hij er alle keren weer in om een prachtig gevarieerd programma op de lessenaar te zetten. Dikke pluim Niels,ontspannen repetities met prachtige optredens vol met verrassende elementen en dat mede dank zij jou.

We gaan bijna vertrekken………
Nog een kleine week en dan gaat onze reis beginnen.

Ik heb al heel veel mensen gehoord die allemaal met ons mee willen reizen en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.
In de vorige gemeentebode schreef ik dat ik het programma van deze reis bekend zou maken, maar dat ga ik toch niet doen, want dan is de verrassing eraf.
Wat ik wel wil zeggen is, dat we twee keer een stop inlassen om enkele leden van muziekvereniging O.K.K. op te laten staan voor een intermezzo. Het slagwerk ensemble gaat u iets aanbieden, waar u als reiziger aan mee kunt doen.
Ook nemen wij twee gasten mee, Wendy Kamminga en Mike de Lange. Beiden zullen een nummer met het orkest ten gehore brengen, om u te laten genieten van zang en fanfareklanken.

We lassen natuurlijk ook een plas pauze in en laten u dan even uitstappen om wat te drinken of om wat souvenirs te bemachtigen door middel van loten te kopen; altijd leuk om iets als herinnering mee naar huis te nemen.
Op deze reis zal onze chauffeur Niels ons langs vele landen begeleiden. Niels heeft een prachtige route voor ons uitgestippeld wat zeker de moeite waard is om te volgen.
Ik ga bijna mijn koffer pakken en hoop u allemaal te ontmoeten op deze mooie reis, samen met muziekvereniging O.K.K. onder leiding van Niels Ket.
Zaterdag 9 maart: A trip Around the World
Instappunt: Grand Café “de Post”
vertrektijd: 19.30 uur
Kosten: € 8.-, kinderen mogen gratis mee.

Gaat u met ons mee op 9 maart?
A trip Around the World

Dirigent en leden van muziekvereniging O.K.K. willen u meenemen op een reis langs vele landen.
We gaan proberen van de zaal weer een gezellig geheel te maken, zodat u alleen naar het instappunt hoeft te komen, om te gaan genieten van al het moois wat Niels en de leden u gaan laten horen.

Het is een afwisselend programma, waar we tijd en energie ingestopt hebben om de reis zuiver en mooi te laten verlopen.
In de volgende editie gaan we het programma met vele verrassende elementen bekend maken.

Voor nu alvast om te noteren:

9 maart koffer pakken: op reis met dirigent en leden van muziekvereniging O.K.K.
Instappunt: Grand café De Post
Vertrektijd: 19.30 uur.
Kosten: € 8.- en zo fijn: de jeugd mag gratis mee reizen.