U bent hier:   Home > Druif Festival > 2018 Druif Festival

2018 Druif Festival

Druiffestival met een rouwrandje
Bij de opening, zowel zaterdag als zondag, werd stilgestaan bij het overlijden van Gré Druif. Het festival werd dit jaar aan haar opgedragen: het “Gre Druiffestival”.
Gré was tot vorig jaar de secretaris en de stuwende motor van het festival, maar bleef José tot het laatst met raad en daad steunen.
Muziekvereniging O.K.K. heeft zondag, met veel emotie van warme woorden en klank, het mooie muzieknummer 'Ritual of Light' aan Gré opgedragen …..
We hebben haar hierin losgelaten en tegelijkertijd voor altijd in ons hart gesloten…..

Allemaal Bedankt
Wij willen iedereen bedanken die het festival mogelijk hebben gemaakt.
Ons jurylid Huub Robeerts (Huub die met een gebroken enkel toch het hele weekend in een rolstoel aanwezig was).
Elly Leeuwrik en Niels Dekker die op een leuke wijze de muzieknummers aankondigden.
José Engel, secretaris van het festival, geassisteerd door Marjan Peetoom.
De deelnemende muziekkorpsen, het publiek en natuurlijk onze sponsors. Zonder hen wordt het heel moeilijk om dit te blijven organiseren.
Matthew`s Muziek, Edam; D&O Engineering bv, Zwaag; Timmer en onderhoudswerk M.J.Wassenaar, Hauwert; Mantel & Overtoom Notarissen, Benningbroek; Autobedrijf Keijzer, Midwoud; A. van der Wolff verzekeringen, Oostwoud; Tweewielercentrum Midwoud; Karl`s vloeren & interieur by Noortje, Oostwoud; De Zolder bloemen, Oostwoud; Grand café de Post, Midwoud. Nogmaals hartelijk bedankt!

Programma Druif festival 2018
(volgorde van spelen wordt nog bepaald).

Zaterdag 24 november, 19.30 uur

Harmonie Apollo - Zaandijk
Seans Harmonie Orkest - Assendelft
St. Caecilia - Wervershoof
Fanfare Ons Genoegen - Wijdenes
Muziekvereniging Tavenu - Opperdoes

Zondag 25 november, 13.30 uur
Muziekvereniging O.K.K.
De Kleine Harmonie - Delft
Fanfare Hildegardis - Tuitjenhorn
De Bazuin Tzummarum - Friesland
Erato – Spanbroek

U bent van harte welkom in café de Post, Tripkouw 28, Midwoud.

Het Druiffestival 2018 vindt plaats op 24 en 25 november a.s.

Muziekkorpsen kunnen zich nu al inschrijven voor het Druif Festival 2018.