U bent hier:   Home > Druif Festival > 2019 Druif Festival

2019 Druif Festival

Evaluatie Druif festival
Mooie korpsen welke het vorig weekend naar de Teun Blokker sportzaal afgereisd waren om de ingestudeerde nummers aan een volle zaal publiek te presenteren. De mensen welke aanwezig waren, hebben van een prachtige muzikale avond/middag genoten.
Ik heb in het middagprogramma een mevrouw gesproken die zei….”er wordt alle keren over geschreven zodat ik dacht, nou ga ik maar eens luisteren. Nou ik heb er geen spijt van hoor, tot volgend jaar” , aldus de mevrouw
En dat proberen we ook, mensen te stimuleren eens naar ons te komen luisteren want het is zeker de moeite waard.

Sponsors bedankt!
Zonder al deze sponsors zou het organiseren zeker een probleem worden. Veel dank aan de sponsors van ons Druiffestival:
Notariskantoor Mantel en Overtoom, Benningbroek;
Matthew’s Muziek, Edam
Garage Keijzer, Midwoud
Ster Neon, Midwoud
D&O Engineering, Zwaag
A. van der Wolff Verzekeringen, Oostwoud
Tweewielercentrum, Midwoud
Karl Woninginrichting, Oostwoud
Timmer- en onderhoudswerk MJ Wassenaar, Hauwert
De Zolder Bloemen, Oostwoud
Sinnige In’s & Out’s, Nibbixwoud
Grand Café de Post, Midwoud.

Verrder natuurlijk ook iedereen die heeft meegeholpen met opbouwen, afbreken en het draaiend houden in het weekend. De opruimklus was binnen het uur geklaard; top!

Druiffestival 23 en 24 november
Nog maar twee weken en dan zal de Teun Blokker sportzaal in Midwoud op zaterdagavond 23 november en zondagmiddag 24 november gevuld worden met prachtige muziek.
Mooie orkesten die in het festivalweekend bij ons optreden, onder andere uit Vinkeveen, Hilversum, Parrega, Joure. Dat is toch niet helemaal om het hoekje van de deur, en zegt wel iets over ons festival.
Het zou heel jammer zijn als u het mist en voor de entree hoeft u niet thuis te blijven want dat is een habbekrats.

Onderstaand de deelnemende orkesten
Zaterdagavond 23 november
Brassband Concordia, Vinkeveen
Kunst na Arbeid, Purmerend
Het Saens Harmonie Orkest, Assendelft
Alkmaar Brass, Alkmaar
Kon. Fanfarekorps West-Frisia, Twisk
Muziekvereniging Concordia, Joure.

Zondagmiddag 24 november
Muziekvereniging O.K.K., Oostwoud
Fanfare orkest Leo, Hilversum
Muziekvereniging Zijpe, Callantsoog
Harmonie orkest Excelsior, Parrega
Fanfare St. Gregorius, Nibbixwoud
Het Noord-Hollands Harmonie Orkest, Oostzaan.

Marije Koopmans is bereid gevonden de korpsen te jureren. Een taak die haar volledig toevertrouwd is, en Marije zal aan het eind van de zaterdagavond en zondagmiddag een toelichting geven over de muziek en de uitvoering hiervan door de verschillende korpsen.
De presentatie is in handen van Jelle Kluit.

Wij nodigen u van harte uit om het Druif festival te bezoeken.
Sportzaal Teun Blokker, Cor Druifplein Midwoud
Zaterdagavond 23 november aanvang 19.30 uur
Zondagmiddag 24 november aanvang 13.30 uur

Op dinsdagavond zijn de leden van muziekvereniging O.K.K. samen met onze dirigent Niels, hard aan het studeren om u een super mooi muzikaal weekend te bezorgen tijdens het Druiffestival op 23 en 24 november.

Er is een heel mooi programma samengesteld is. Maar weet u wat zo bijzonder is….
ook muziek gaat groeien, per week komen de nootjes zuiverder uit de instrumenten. Alles valt per repetitie meer op zijn plaats tot een heel mooi geheel.
U kunt een hele zaterdagavond en zondagmiddag prachtige muziek komen beluisteren, want zowel zaterdag als zondag treden er 6 korpsen voor u op.
Zondag 24 november treed muziekvereniging O.K.K. voor u op.